Regisztráció

Ha Ön egyéni kutató akkor az "Egyéni kutató belépés" linkre kattintva tud belépni, ahol a felhasználói név az ön hungarnetes email címe és a jelszó az ehhez az email címhez tartozó jelszót jelenti. Ha valamilyen okból nem tud belépni lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal az "Elérhetőség" oldalon található hibabejelentő email cím vagy telefon szám segítségével.

Ha az intézménye rendelkezik Shibboleth alapú azonosító szerverrel (IdP) és tagja az EduID felhasználói azonosítási szövetségnek (EduID tag lista) illetve már rendelkezik VHO hozzáféréssel, akkor az EduID logóra kattintva egyszerűen beléphet az oldalra, miután kiválasztotta a megfelelő intézményt vagy a VHO-t mint azonosító szervezet.

Viszont ha az intézménye nem rendelkezik Shibboleth alapú azonosító szerverrel vagy rendelkezik de még nem tagja az EduID szövetségnek és az intézményi felhasználók nem haladják meg 15 főt és ha az intézménye NIIF tagintézmény akkor jogosult VHO hozzáférést igényelni.
Mielőtt VHO hozzáférést igényelne érdemes ellenőrizni, hogy az ön intézményénél elérhető-e már ez a szolgáltatás a VHO taglista oldalán, ahol a helyi VHO adminisztrátor elérhetősége is megtalálható. Bővebb ismertető a VHO szolgáltatásról.